Academy
Academy

3 maanden traject

Hoe zou het zijn als je als wandelend hoofd vanaf nu af aan volledig wordt geleid door je intuïtie?

Je hebt je hele leven al gevoeld dat je net iets anders bent. Dat er "iets" is dat nog niet klopt. Maar je hebt het altijd met je hoofd overstemd en overschreeuwd. Je hebt altijd het juiste gedaan, zoals het hoort. En dat heeft je ver gebracht, want je doet het eigenlijk heel erg goed. Maar het gaat niet meer. Het zit tot "hier" en het moet eruit. De jij wie je echt bent. 

Je verlangd naar die vrijheid. Om niet meer gevangen te zitten in je eigen hoofd en al je hersenspinsels. Je wil leven vanuit je lijf en je laten leiden door die intuïtie waarvan je diep van binnen voelt dat ze je roept om te gaan luisteren.

Je hebt al wat aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en dat pakt je, maar je bent nooit echt gezakt. Je voelt dat er meer is, dat je dieper wil gaan. En ook al zeg je soms tegen je vriendinnen "oh daar heb je weer zo'n dansende hippie"..stiekem, heel stiekem ben je er nieuwsgierig naar.

Naar de spiritualiteit die er onder zit. Die rauwe, pure en echte verbinding met de natuur, de energie en met "het hogere". Met dat wat je niet kunt vastpakken, maar waarvan je altijd al hebt gevoeld dat het er is. In de wereld en in jou.

Je voelt dat het tijd is om de doos die je diep in jezelf hebt opgeborgen te gaan openen. Maar je bent scared to death om het ook echt te doen. Want oh je hoofd, je slimme, verstandige, brave wandelende hoofd. Die houd je tegen. 

Want, alles waar je op vertrouwde..

Alles wat je altijd houvast heeft gegeven..

Alles wat je wist dat je was en geaccepteerd wordt door de buitenwereld zul je los moeten laten om te komen tot wie je werkelijk bent.

En ik ga je helpen. Je mag je spijkerbroek aanhouden, eten wat je lekker vind, wonen waar je wil en Netflix kijken als je daar gelukkig van wordt. Basically, je hoeft je niet bij een cult aan te sluiten, om jezelf diep verbonden te voelen met moeder aarde, het universum of spirit. 

Ik ga je leren hoe je je wandelend hoofd modus uit kan zetten. Hoe je niet een beetje, maar écht in je lijf zakt, zodat de spirituele versie van jezelf mag gaan leven.

Ik help je door de bomen het bos te zien, zodat jij als een powerhouse woman vanuit je intuïtie je eigen pad gaat bewandelen.

“To be ourselves causes us to be exiled by many others, and yet to comply with what others want causes us to be exiled from ourselves.”

Clarissa Pinkola Estés

Ga van

Mijn hoofd voelt vol en overwhelmed

Ik voel mij gevangen in mijn lijf

Ik ga vaak mijn eigen grenzen voorbij

Ik ben altijd in tweestrijd tussen wat ik vind dat ik moet doen en wat ik eigenlijk wil

Ik ben bang om met mijn lover en vriendinnen te delen wat ik echt voel en denk

Ik laat de verwachting en mening van anderen mijn keuzes beïnvloeden

Naar

Ik voel rust in mijn hoofd

 Ik voel mij vrij in mijn lijf

Mijn prioriteiten zijn duidelijk en ik stem mijn keuzes daar op af

Ik laat mij leiden door mijn intuïtie

Ik laat mijzelf zien en neem ruimte in

Ik volg mijn eigen pad

3 maanden traject

3 maanden begeleiding

6 sessies 

Persoonlijk afgestemde visualisaties en opdrachten om je inzichten te integreren

Contact momenten via whatsapp gedurende het traject

Een veilige ruimte in mijn studio (in Gouda) om tijdens de sessies te reizen en ontdekken

1500 euro

Discovery Call

Ben jij bereid om de commitment met jezelf aan te gaan? Dan plan ik graag een gesprek met je in om te bespreken of wij de juiste match zijn. 
Boek mijn Discovery Call

F.A.Q.

1. Hoe werkt het praktisch? Éen keer in de twee weken hebben wij een sessie. Je bent welkom in mijn studio, maar online is ook mogelijk.

Tussen de sessies door is er ruimte om vragen te stellen en kleine of grote  overwinningen en inzichten te delen. 

De sessies duren gemiddeld 90 minuten, maar er is ruimte voor 2 uur. 

Je ontvangt gepersonaliseerde opdrachten en visualisaties voor thuis, wanneer dit bijdraagt aan het proces en het thema waar je op dat moment aan werkt. 

2. Wat is de tijdsinvestering van dit traject? Een traject als deze vraagt om een investering van jou als persoon. Het kost tijd om de inzichten die je opdoet tijdens de sessies te integreren in je leven. Ik raad je aan om ook een dagdeel vrij te plannen na de sessie, zodat je tijd hebt om alles te laten landen en bijvoorbeeld een wandeling te maken of te schrijven in je journal. We gaan echt de diepte in en het is zonde als je direct terugschakelt naar de "doe modus". Daarnaast zal het een prioriteit voor je moeten zijn om de inzichten die je hebt opgedaan tijdens de sessies ook te integreren in je dagelijkse leven. Dit kost tijd en aandacht en zal er voor iedereen anders uitzien.

3. Ik vind het spannend en twijfel of dit wel wat voor mij is? Een persoonlijke ontwikkelingsreis induiken is héél erg spannend. Je weet nooit helemaal zeker wat je tegen gaat komen en wat er getransformeerd zal worden. Dit hoort bij de reis en vraagt om moed. Als je bereid bent een periode oncomfortabel te zijn om dichter bij jezelf en het leven te komen waar je écht naar verlangd, dan is deze reis voor jou. Je voelt het borrelen van binnen. Het geeft aan dat er iets voor je ligt dat tot leven wil komen.

4. Wat moet ik aan of neem ik mee tijdens de sessies? Je hoeft niets mee te nemen, kom als jezelf :) Voor jezelf is het fijn als je comfortable kleding draagt waarin je jezelf kan bewegen.

5. Hoe werkt het met de betaling? Je kunt een eenmalige betaling doen van €1500 of in 3 termijnen van €525 betalen. Dit bespreken wij onderling wanneer we er voor kiezen samen te werken.


Disclaimer

Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnostiseren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. 
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram