Academy
Academy

Thema Opstelling

Eenmalige opstelling om de verbinding met jezelf te herstellen en in je krachtplek te gaan staan

Misschien is je eigen batterij al een tijdje leeg. Zit je hoofd veel te vol, en word je onrustig zodra je ook maar een moment stil zit. Je hebt het gevoel dat hoe diep je ook adem haalt, je geen lucht krijgt en 's nachts lig je uren wakker, omdat je de knop niet meer om krijgt van denken en doen naar ontspannen en loslaten.

Voor de buitenwereld lijkt het uiteraard alsof je alles onder controle hebt. Je bent zo'n beetje alles voor iedereen. Maar van binnen voel je je grijs, dof, levenloos. Je wilt niets liever dan je weer licht en vrij voelen. Uitgerust wakker worden en aan het eind van de dag nog energie hebben om een leuke moeder en partner te kunnen zijn. Je zou dolgraag wat tijd voor jezelf hebben, maar waar je die vandaan moet halen? Je hebt werkelijk waar geen idee.

Hoe fijn zou het zijn als je het constante gevoel van "overwhelm" kan transformeren naar rust en ruimte. Om quality time met je partner, gezin, vriendinnen of gewoon met jezelf te hebben. Dat je een versie van jezelf bent die je echt leuk vind. Eentje waarbij je weer zin in het leven hebt en dat ook echt doet, leven! Een leven waarin je het niet meer alleen hoeft te doen..

Durf je nog niet een volledig traject in te stappen, maar loop je wel vast in het hier en nu? Dan kun je een eenmalige opstelling met mij doen. Één op een, in een veilige setting, help ik je te ontdekken waar je vastloopt en hoe je weer verder kunt om de stroom van het leven naar je toe te laten komen. Zodat jij weer gaat van:

Wat gaan we doen?

In een opstelling maken we samen inzichtelijk waar jij jezelf op dit moment nog tegenhoudt, benoemen en doorvoelen we wat er gezien wil worden en ga je weer in je kracht staan. In een opstelling kunnen we met verschillende thema's aan de slag.

Een thema opstelling is geschikt wanneer je

-  met een specifieke vraag zit
- interesse hebt in het Wild Woman traject en je wil ervaren hoe mijn sessies zijn
- rust en kalmte terug wilt brengen bij jezelf
- niet langer in gevecht wilt zijn met jezelf
- van wandelend hoofd naar voelen in je lijf wilt
- met plezier en verlangen je creativiteit wilt aanwakkeren
- vanuit je hart wilt leven
- voelen en kiezen wat er voor jou echt belangrijk is
- jouw persoonlijke kracht wilt voelen

Je ontvangt

- 1 sessie (120 minuten)
- Coaching van Selina tijdens de sessie 
- Telefonisch incheck moment na de sessie

Thema's

THEMA'S DIE JE KUNT OPSTELLEN

Fysieke Klacht

Moederlijn

Vaderlijn

Toekomstige Zelf

Verlangen & Blokkade

Archetype
zoals de moeder, krijger of wilde vrouw


Jaaaa! Ik wil dit!

Wild Woman Traject

Ben jij klaar voor een grotere transformatie en wil je voor een langere tijd met mij samenwerken? Dan is het Wild Woman 3 of 6 maanden traject wellicht iets voor jou. Een eenmalige opstelling is de perfecte kennismaking om te ervaren of wij de juiste klik hebben, maar je kunt ook altijd een vrijblijvende Discovery Call met mij inboeken om te voelen of die volledige JA!!! voor ons beiden aanwezig is. 
Lees meer...Boek mijn Discovery Call

F.A.Q.

1. Wat is een opstelling precies? In een opstelling gebruik je je eigen innerlijke wijsheid om tot nieuwe inzichten te komen. We gebruiken de kracht van visualisatie, invoelen in het lijf en "energetisch" neerzetten van personen of zaken in jou leven die jou in het hier en nu beïnvloeden. In plaats van dat je je hoofd gebruikt om de dingen waar je tegen aanloopt te analyseren, verklaren of te begrijpen ga je terug naar je gevoelsleven. Hierdoor ontstaan er nieuwe inzichten, omdat je lijf een andere wijsheid bezit dan je hoofd. Met die nieuwe inzichten, zal je innerlijke wereld (hoe je je voelt en hoe je tegen de dingen aankijkt) veranderen, waardoor je de wereld om je heen anders zal ervaren en je anders door het leven beweegt. Jij bezit dus de kracht te kiezen voor een andere realiteit.


2. Hoe lang duurt een opstelling? Een opstelling kan in 30 minuten volledig compleet voelen, maar het kan ook 60 minuten duren. Dit is afhankelijk van wat zich tijdens de opstelling laat zien. Daarom zijn de sessies ruim omgezet, 2 uur, zodat er voldoende tijd is voor de inleiding, de opstelling en de afronding.


3. Ik vind het heel moeilijk om te voelen, kan ik dit wel? In een sessie bied ik je een veilige omgeving, waar ik je naar een staat van ontspanning breng waardoor je minder zal denken en makkelijk kunt voelen. Ik begeleid je in dit proces. Iedereen kan voelen, alleen hebben we het soms weggestopt, omdat dit veiliger was. Dat je dit wil gaan doen laat zien dat je nu klaar bent om het anders te gaan doen. Het kan spannend zijn om weer te voelen en tegelijkertijd laat je ontzettend veel moed zien door deze stap toch te maken.

4. Ik weet wel dat ik iets wil veranderen, maar heb nog geen duidelijk thema, is dat erg? Nee, de sessies zijn ruim opgezet, zodat er tijd is om te onderzoeken welk thema in dit seizoen het beste past bij jou. Ik gebruik naar aanleiding van jouw verhaal en mijn intuïtie om de juiste opstelling voor jou te kiezen.

5. Wat moet ik aan of neem ik mee? Je hoeft niets mee te nemen, kom als jezelf :) Voor jezelf is het fijn als je kleding draagt waarin je je comfortabel voelt.

6. Hoe voel ik mij na een opstelling? Een opstelling kan veel teweeg brengen. Wellicht voel je je volledig vrij na een opstelling of is er juist veel verdriet dat gevoeld wil worden. Ik raad je aan om er voor te zorgen dat je na een opstelling nog ruim de tijd hebt, op zijn minst een uur,  om tot jezelf te komen. Ruimte om te voelen, alleen te zijn en goed voor jezelf te zorgen met rust, voldoende water en een journal om je ervaringen in te noteren. De effecten van een opstelling kunnen meedere dagen doorwerken. Luister goed naar jezelf en zorg voor jezelf. 


Disclaimer

Ik ben geen medisch specialist, gediplomeerd behandelaar zoals een arts of psycholoog, of geregistreerde zorgverlener. Als coach, lever ik GEEN gezondheidszorg, medische zorg, of diëtetiek. Tevens doe ik geen poging tot het diagnostiseren, behandelen, of genezen van fysieke, mentale of emotionele problemen. Mijn diensten zijn geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. 
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram