Academy
Academy

Budokon Mobility

It's playtime! Budokon Mobility leert je weer te bewegen op handen en voeten! Stap in de “mind” van de Gorilla of de Luipaard en ervaar hoe het is om je boven- en onderlichaam bewust met elkaar te verbinden. Grote kans dat je innerlijke kind in deze lessen weer aan gaat! 

Mobility of Mobiliteit bestaat uit drie componenten; kracht, flexibiliteit en gezondheid van de weefsels en gewrichten. In de Budokon Mobility lessen leer je op een speelse manier weer verbinding te maken met je lijf en hoe deze zich verhoudt tot de ruimte om je heen. 

Door het doen van Budokon Mobility bouw je aan een lijf met sterke en soepele gewrichten, core kracht en een groter lichaamsbewustzijn. Je creativiteit wordt aangesproken en als je veel sport is dit tevens een heerlijke recovery training. 

In mijn studio in Gouda integreer ik de Budokon Mobility in mijn Budokon Yoga lessen. Iedere eerste zondag van de maand geef ik een mobility workshop van 9:30 - 11:00 uur bij BJJ Rotterdam op de Prinsenlaan 80 in Rotterdam.

Ben je zelf een trainer of yoga docent en heb je interesse in een gepersonaliseerde workshop voor jou en jouw team/collega's? Ik stel graag een gepersonaliseerde clinic voor jullie op. 


Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram