Academy
Academy

Wild Woman Forest  Coaching

Ik nodig je uit om op reis te gaan, het bos in. Jouw Wild Woman wacht daar op jou om weer tot leven gebracht te worden. Ga op ontdekkingstocht naar onbegane paden, valkuilen en verborgen verhalen. Ontdek jezelf zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: mind, body en soul. Met mijn Wild Methode bied ik je de kaart die je helpt te navigeren door de paden naar jouw eigen waarheid, jouw dromen en verlangens om vervolgens vanuit die sterke basis jouw eigen pad te bewandelen. Ik geef je de kaart, jij tekent het uit. Wie ben je nu écht en ben je er klaar voor dat ook te gaan creëren, dat écht te gaan leven? No more excuses...let's run with the wolves!

De Wild Methode bestaat uit 4 modules. Elke module heeft een ander thema, zodat jij laag voor laag meer kunt afpellen en dieper in je eigen mind, body en soul kan duiken. In de laatste module breng je tot leven wat in je reis hebt onderzocht, ontdekt en meegenomen. En dan, dan begint je reis pas echt. Dan ga jij de wereld in en de commitment aan met jezelf om die Wild Woman te laten leiden en het leven te creëren waar je naar verlangt. Dan...is het bos van jou.

Het  Programma

Het Wild Woman Forest Signature Programma start 2x per jaar. Gedurende 6 maanden wordt je begeleid door mij met 6 groeps coaching calls en twee 1-op-1 calls. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om mee te gaan op Wild Woman Retreat voor de ultieme Wild Woman ervaring. Dit is wat je ontvangt wanneer je deze reis instapt:

Alle vier de modules van het Wild Woman Forest Programma

Speciale Wild Woman Yogalessen, Visualisaties, Journal opdrachten en andere verrassingen

6 groeps coaching calls om de innerlijke reis te ondersteunen

2 individuele coaching calls om je innerlijke reis te begeleiden

Twee jaar lang toegang tot alle content van dit programma en toekomstige aanvullingen

Een E-werkboek waar je altijd naar kunt terugpakken

6 maanden onbeperkt toegang tot mijn online Yoga Bieb met alle Yogalessen en meditaties

Last but not least de optie om tegen een aantrekkelijk VIP tarief mee te doen aan mijn 3-daagse Wild Woman Retreat midden in de natuur!

Investering

Er zijn 10 plekken beschikbaar, zodat elke vrouw de aandacht en tijd ontvangt die ze verdient De deuren van het Wild Woman Forest Programma met begeleiding gaan op dit moment 2x per jaar open. Het programma start begin februari. De Pre-Launch start op 01 januari. Wil jij hier graag als eerste bij zijn en een prachtig VIP aanbod ontvangen? Meld je dan aan voor de VIP-wachtlijst. 

Marketing by
"Don't slay your Dragons my Darling ... Fly them"
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram