Academy
Academy

Sensual Sundays

Reclaiming Faith in your Femininity

Freyja is de Noorse Godin van vruchtbaarheid en sensualiteit. Zij had geen angst of schaamte om volledig haarzelf te zijn. Om alle verschillende soorten vrouwen die zij in zich droeg (de warrior, de lover, de maiden, de wijze vrouw, de moeder, de wilde vrouw) ruimte te geven. Zij bewandelde haar eigen pad.

Sensualiteit is het vermogen te voelen..met al je zintuigen, zodat jij haarscherp aanvoelt welke vrouw je vandaag bent en wat zij nodig heeft om zich veilig, verbonden en vrij te voelen.

Wanneer je van jezelf mag zijn wie je bent, zal je een onuitputtelijke en krachtige energie uitstralen en aantrekken.

Sensual Sundays is er voor jou wanneer je een dag voor jezelf wil en naar verbinding en steun verlangd van de vrouwen om je heen. Om weer in contact te komen met jouw intuïtie en met de wijsheid van de sisterhood.


Het  Programma

Een dag om in te checken met jezelf. Wie ben ik vandaag? Waar verlang ik naar? Welke volgende stap past bij wat ik nu nodig heb? En welke vrouw in mezelf wil ik vandaag verder ontdekken of de ruimte geven?

Geen dag is hetzelfde waardoor je jezelf steeds opnieuw, in een andere laag kunt ontdekken. 

Mijn WILD methode is de rode draad die door al mijn Wild Woman Initiatieven loopt.

Wind Down | Voel je veilig in je lichaam

Inquire | Houd jezelf een spiegel voor

Listen | Luister naar je innerlijke wijsheid

Desire | Zet concrete stappen in de richting van je verlangens

Praktische informatie:
Sensual Sunday
Archetype: Wild Woman
18 februari
13:30- 18:00 (inloop vanaf 13:00)
49 euro
cirkel van 4 - 8 vrouwen
Antwerpseweg 9 in Gouda
Jaaaa!!! Ik wil hier bij zijn!

Wild Woman Forest  6 Maanden Groepstraject

Ik nodig je uit om op reis te gaan, het bos in. Jouw Wild Woman wacht daar op jou om weer tot leven gebracht te worden. Ga op ontdekkingstocht naar onbegane paden, valkuilen en verborgen verhalen. Ontdek jezelf zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: mind, body en soul. Met mijn Wild Methode bied ik je de kaart die je helpt te navigeren door de paden naar jouw eigen waarheid, jouw dromen en verlangens om vervolgens vanuit die sterke basis jouw eigen pad te bewandelen. Ik geef je de kaart, jij tekent het uit. Wie ben je nu écht en ben je er klaar voor dat ook te gaan creëren, dat écht te gaan leven? No more excuses...let's run with the wolves!

De Wild Methode bestaat uit 4 modules. Elke module heeft een ander thema, zodat jij laag voor laag meer kunt afpellen en dieper in je eigen mind, body en soul kan duiken. In de laatste module breng je tot leven wat in je reis hebt onderzocht, ontdekt en meegenomen. En dan, dan begint je reis pas echt. Dan ga jij de wereld in en de commitment aan met jezelf om die Wild Woman te laten leiden en het leven te creëren waar je naar verlangt. Dan...is het bos van jou.

Het  Programma

Het Wild Woman Forest Signature Programma start 2x per jaar. Gedurende 6 maanden wordt je begeleid door mij met 6 groeps coaching calls en twee 1-op-1 calls. Daarnaast heb je nog de mogelijkheid om mee te gaan op Wild Woman Retreat voor de ultieme Wild Woman ervaring. Dit is wat je ontvangt wanneer je deze reis instapt:

Alle vier de modules van het Wild Woman Forest Programma

Speciale Wild Woman Yogalessen, Visualisaties, Journal opdrachten en andere verrassingen

6 groeps coaching calls om de innerlijke reis te ondersteunen

2 individuele coaching calls om je innerlijke reis te begeleiden

Twee jaar lang toegang tot alle content van dit programma en toekomstige aanvullingen

Een E-werkboek waar je altijd naar kunt terugpakken

6 maanden onbeperkt toegang tot mijn online Yoga Bieb met alle Yogalessen en meditaties

Last but not least de optie om tegen een aantrekkelijk VIP tarief mee te doen aan mijn 3-daagse Wild Woman Retreat midden in de natuur!

Investering

Er zijn 10 plekken beschikbaar, zodat elke vrouw de aandacht en tijd ontvangt die ze verdient Heb jij interesse in dit Groepstraject? Zet jezelf dan op de wachtlijst en ontvang als eerste een VIP aanbod wanneer de deuren weer openen. 

Marketing by
"Don't slay your Dragons my Darling ... Fly them"
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram