Academy
Academy

Wolf Woman Retreat

Time to write your own Rulebook

Ik nodig je uit om op reis te gaan. Naar the Wolf Woman in jou. Die niet bang is om de confrontatie aan te gaan, met trots haar instinct en intuïtie volgt, die elke richting en elk pad in haar eigen bos kent en die geen ander laat vertellen waar ze heen moet. Zij is de Alfa Female. Zij is de she-wolf, en leeft op haar eigen voorwaarden. Samen met haar tribe, haar sisterhood. Gelijkgestemde vrouwen die zich niet meer willen conformeren aan de opgelegde norm, maar haar eigen rulebook, playbook zelfs, herschrijft. Ontdek opnieuw hoe krachtig je eigen vrouwelijkheid is, in haar power en in haar zachtheid en ontdek wat er voor jou nog geschreven mag worden.  Ik geef je dit weekend de kaart en jij tekent het uit. Wie ben je nu écht en waar wil je naartoe? En ben je er klaar voor dat nu ook eindelijk eens te gaan creëren voor jezelf, dat écht te gaan leven? No more excuses...let's run with the wolves!
vrijdag 7 t/m zondag 9 juni 2024

Het  Arrangement

3 dagen - 2 nachten

Welkom op vrijdag 7 juni vanaf 11:00 

Alle gezonde/duurzame/heerlijke maaltijden en snacks verzorgd door
 Restaurant Pomponius Terra Wolde

Water, koffie, thee en morning Matcha's

Afscheidsbrunch en afsluiting op zondag 9 juni om 16:00

Dagelijkse movement sessies (ochtend/middag) Budokon Yoga, Mobility, Kettlebell en Self Defense.

Bijzondere opstellingen en workshops (laat je verrassen) die je bad ass powervrouw en de zachte sensuele vrouw in jou weer aanzetten.

Wolf Woman Fotoshoot

Deze Retreat wordt in het engels gegeven.

Connect to the She-Wolf in you..
IK WIL HIER BIJ ZIJN!!!!
klik hier voor meer info

Retreatlocatie

Landgoed Terra Wolde in Zeewolde

Geniet van het simpele buitenleven en ervaar het ritme van de natuur. Op het mooie landgoed van Terra Wolde slaap je midden in de natuur met duurzaam comfort, drink je lekkere koffie (en thee) en eet je pure gerechten bereid op houtvuur uit eigen bostuin. Kies je favo accommodatie om jezelf, na een intense dag, weer heerlijk in je eigen cocon terug te trekken voor een nacht tussen de bomen en onder de sterren.


IK WIL HIER BIJ ZIJN!!!!
klik hier voor meer info
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram