Academy
Academy

Wild Woman Retreat

Een yoga retreat midden in de natuur

Is dit het jaar voor jou waarin je je vrouwelijke kracht gaat aanspreken? Ik nodig je uit om op reis te gaan, het bos in. Jouw Wild Woman wacht daar op jou om weer tot leven gebracht te worden. Ga op ontdekkingstocht naar onbegane paden, valkuilen en verborgen verhalen. Ontdek jezelf zoals je nog nooit eerder hebt gedaan: mind, body en soul. Ik geef je dit weekend de kaart en jij tekent het uit. Wie ben je nu écht en ben je er klaar voor dat ook te gaan creëren, dat écht te gaan leven? No more excuses...let's run with the wolves!
donderdag 8 t/m zondag 11 juni

Het  Arrangement

4 dagen - 3 nachten

Welkom op donderdag 8 juni vanaf 17:00 en laat diner

Alle gezonde/duurzame/heerlijke maaltijden en snacks verzorgd door
 Restaurant Pomponius Terra Wolde

Water, koffie en thee

Afscheidsbrunch en afsluiting op zondag 11 juni om 14:00

Dagelijkse matcha en meditatie

Dagelijkse movement sessies (ochtend/middag)

Bijzondere workshops (laat je verrassen) die je nieuwsgierigheid, innerlijke vuur en sensualiteit weer aanwakkeren

Investering vanaf 549,-

Retreatlocatie

Landgoed Terra Wolde in Zeewolde

Geniet van het simpele buitenleven en ervaar het ritme van de natuur. Op het mooie landgoed van Terra Wolde slaap je midden in de natuur met duurzaam comfort, drink je lekkere koffie (en thee) en eet je pure gerechten bereid op houtvuur uit eigen bostuin. Kies je favo accommodatie om jezelf, na een intense dag, weer heerlijk in je eigen cocon terug te trekken voor een nacht tussen de bomen en onder de sterren.

PS. Ben jij een snelle beslisser? Dan kun je nu profiteren van de Early Bird Prijzen. Na de Pre-Launch gaan de prijzen omhoog.
I am Wild! Ik ben erbij!
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram