Academy
Academy

Yoga Nidra

In de Yoga Nidra ligt de focus op diepe ontspanning en herstel. Fysiek hoef je eigenlijk niets te doen, behalve er voor zorgen dat je comfortabel ligt. Daarna wordt je stap voor stap in een diepe staat van ontspanning gebracht, zonder in slaap te vallen. De staat tussen slaap en waken zorgt er voor dat je zenuwstelsel tot rust kan komen en lichaam en geest weer in balans komen. Een Yoga Nidra sessie heeft een positief effect op de energielevels, zoals een paar uur slaap dit ook voor je kan doen. 

Yoga Nidra is een fijne les als je je overprikkelt voelt en weer tot rust wil komen. Daarnaast kan Yoga Nidra ook voor mooie en betekenisvolle inzichten zorgen, doordat je niet meer bewust met je hoofd en je lijf bezig bent, maar je bewustzijn zelf nog wel aanwezig is. Hierdoor is er ruimte voor het onderbewuste om gehoord te worden. Zelf vind ik Yoga Nidra een van de fijnste manieren om mijn hoofd weer leeg te maken en in contact te komen met mijn innerlijke stem en diepere weten. 

In mijn persoonlijke ontwikkeltrajecten gebruik ik yoga nidra om tot een diepere laag van ontspanning en inzichten te komen. Ben je in een seizoen van je leven waar je klaar bent om persoonlijk te groeien, oude patronen los te laten, happy in je lijf en mind te voelen? Dan is mijn mijn "Spiritual Warrior" traject wellicht iets voor jou.


Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram