Academy
Academy

Wekelijkse Yogales

Budokon Yoga

De Budokon Yoga lessen worden wekelijks gegeven. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd in zowel kracht als flexibiliteit. Iedere les focussen we op een stukje techniek, dit kan een yoga of mobility transitie zijn. Soms voegen we zelfs (optioneel), een deel van de flow, de kettlebells toe voor extra kracht ontwikkeling. Deze les is niet voor de faint of heart, want toewijding wordt verwacht. Wel is er altijd ruimte om op je eigen niveau mee te doen én je wordt uitgenodigd om je te verdiepen in je eigen belevingswereld. Om jezelf fysiek uit te dagen, zodat je nieuwe sprongen vooruit maakt. De vraag is daarom niet, kan ik dit wel? Maar, durf ik de confrontatie met mezelf aan te gaan? Ik hoop je snel te zien in een van mijn lessen.

Budokon Primary Series

Yogacursus

In 12 weken tijd leer de hele Budokon Yoga Primary Series, Dit zijn 7 secties, die samen een lange flow vormen. In deze les focussen we op de techniek van de bewegingen. Je bouwt lichaamsbewustzijn, kracht, flexibiliteit en mobiliteit op. Iedere les ligt de focus op een andere techniek of beweging die we verwerken in een korte flow, zodat wat je geleerd hebt, direct toe kunt passen. De laatste les doen we de hele Primary Series samen en dit is een bijzondere ervaring waar we met zijn allen naartoe hebben gewerkt!

Deze les is ideaal voor beginners om de Budokon transities eigen te maken. Voor gevorderden is deze les ideaal om te focussen op krachtopbouw en de puntjes op de i te zetten in je transities.

Wanneer je een abonnement hebt, kun je je credits gebruiken voor deze les.  Wil je geen abonnement, dan kun je ook een eenmalige betaling doen voor alleen dit traject. 
Ik wil een abonnementMeld mij aan voor de 12 weekse cursus

Liever eerst een proefles?

Boek hier je proefles
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram