Academy
Academy

Yoga in Gouda

Yoga is meer dan alleen stretchen en ademen. Het is het onderzoeken van wie jij werkelijk bent. Tijdens mijn eigen persoonlijke reis op zoek naar ontwikkeling, kwam Budokon op mijn pad. Budokon betekent vertaald uit het Japans "The way of the warrior spirit". Budokon is een mixed movement art systeem waarin wij zowel Yoga, Mobiliteit als invloeden vanuit de oosterse vechtsport integreren.

In mijn Yogalessen vermengen we de zachtheid van de Yogi (peacemaker) met de kracht van de Warrior. Hierdoor word je op een toegankelijke manier uitgedaagd om beide krachten te onderzoeken en te omarmen in zowel je lijf als hoofd. Een dans met jezelf.

In mijn lessen ligt de focus op bewust bewegen en ademen, aandacht voor de details en ruimte om jouw eigen practice te ontwikkelen, zodat jij er uithaalt wat je nodig hebt.

Ik nodig je uit om het zelf te komen ervaren.

Wekelijkse Yogales

Budokon Yoga

De Budokon Yoga lessen worden wekelijks gegeven. Je wordt fysiek en mentaal uitgedaagd in zowel kracht als flexibiliteit. Iedere les focussen we op een stukje techniek, dit kan een yoga of mobility transitie zijn. Soms voegen we zelfs (optioneel), een deel van de flow, de kettlebells toe voor extra kracht ontwikkeling. Deze les is niet voor de faint of heart, want toewijding wordt verwacht. Er is altijd ruimte om op je eigen niveau mee te doen én je wordt uitgenodigd om je te verdiepen in je eigen belevingswereld en jezelf fysiek uit te dagen, zodat je nieuwe sprongen vooruit maakt. De vraag is daarom niet, kan ik dit wel? Maar, durf ik de confrontatie met mezelf aan te gaan?

Budokon Ins&Outs

Yogacursus

In 4 weken tijd leer je de belangrijkste "signature moves & transitions" van de Budokon Yoga Primary Series. In deze les focussen we op de techniek van de bewegingen. Je bouwt lichaamsbewustzijn, kracht, flexibiliteit en mobiliteit op. Iedere les ligt de focus op een andere techniek of beweging en eindigen we de sessie met een korte flow, zodat wat je geleerd hebt, direct toe kunt passen. Deze les is ideaal voor beginners om de Budokon transities eigen te maken. Voor gevorderden is deze les ideaal om te focussen op het opbouwen van kracht en de puntjes op de i te zetten in je transities.

Je kunt aan deze lessen meedoen wanneer je een abonnement hebt. Je kunt ook een eenmalige betaling doen van 52 euro voor de gehele cursus.
Meld mij aan voor de 4 weekse cursus

Liever eerst een proefles?

Boek hier je proefles
Copyright 2022-2023 Forest of Freyja - 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram